İyilik, Güzellik ve Hayra Vesile Olsun

İyilik, Güzellik ve Hayra Vesile Olsun

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, vatandaşların Berat Kandili'ni kutlayarak insanlık için iyilik, güzellik ve hayırlara vesile olması dileklerini iletti.

A+A-

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili münasebeti ile yayınlamış olduğu  yazılı mesajında kurtuluş anahtarı olan Berat’ın, insanlığa iyilik, güzellik ve hayırlar getirmesini, bu günün İslam aleminin en önemli gecelerinden bir tanesi olduğunu ve herkesin kendisini hesaba çektiği ve yanlışlarından ötürü Mevla'dan affını dilediği, müstesna anlardan bir tanesi olduğunu vurguladı.

ÖZE DÖNÜŞ

Böyle güzel duygular ile geçirilecek bu eşi olmayan gecenin, kurtuluşa ve yeniden dirilişe vesile olmasını dilediğini belirten Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, tazelenmenin verdiği güzellik ile insan olarak fıtrata yani özümüze dönüp, kendimize gelmemiz gerektiğini dile getirdi.

Başkan Erdoğan bu şekilde ruhumuzun, dünyanın adeta dört nala bir hız ve telaş ile yol alan bedenine yüklediği geçici yüklerinden kurtulup yeniden doğmuş gibi hayat bulacağını ifade etti.

Bu duygular ile her daim olduğu gibi dualarının yine bizlerle olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, kendilerinde de duaların esirgenmemesi dilekleri ile sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.