İyilik Tır’ı İzmir’de

İyilik Tır’ı İzmir’de

LÖSEV,  “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” Projesiyle Türkiye’nin 4 bir tarafında ihtiyaç sahibi hastalara ve ailelerine yardımlarını ulaştırmayı sürdürüyor.

A+A-

18 Eylül 2018 Salı gününde ALSANCAK İSKELESİ ÖNÜ’nde; İzmirli ailelerle buluşacak olan LÖSEV İYİLİKLER TIRI hasta ailelerine yardımlarını yerinde ulaştıracak.

Pek Çok Destek Var

 Kayıtlı tüm hasta ve ailelere yapılmış olan kuru gıda, et ve et ürünleri, giysi, temizlik malzemeleri, oyuncak gibi pek çok farklı desteğin olduğu LÖSEV Tır Etkinliğiyle Anadolu yollarında, en uzak kentlerden en uzak köylere dek ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunun yaşanacağı proje 18 Eylül 2018 tarihinde İZMİR ile sürüyor. LÖSEV Yardım Tırında gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi vb pek çok yardım LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bulunmakta.  Aileler, yardımlar içerisinden ihtiyaçlarına göre, gönüllerine göre seçebiliyorlar. Bilhassa LÖSEV’e kayıtlı çocuklar oyuncaktan bisiklete, kırtasiyeden çalışma masasına istedikleri şeyleri seçme fırsatını yakalıyorlar.

 

Programın Tarihi ve Akışı: 18 Eylül 2018 Salı Tıtın Açılışı 10.00 / Tırın Kapanışı 18.00

Mekan: ALSANCAK İSKELESİNİN ÖNÜ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.