İzmir'e Gülizar Biçer Karaca mı ?

İzmir'e Gülizar Biçer Karaca mı ?

Ankara kulislerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca'yı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilebileceği iddiası konuşuluyor.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisine yakın kaynaklardan aldığımız kulis bilgisine göre. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski Bakan, milletvekili ve Denizli eski belediye başkanı Nihat Zeybekci 'nin gösterilmesinden sonra, mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun basına yansıyan '' İzmir seçimleri çantada keklik değil'' açıklamasından sonra CHP Genel Merkezi bir tık geri adım atarak adayını henüz açıklamadı. CHP Yönetiminin İzmir'de zaten bir bayan aday gösterilmesi gündeme gelmiş ve örnek olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve tekrar aday olarak gösterilen Özlem Çerçioğlu gösteriyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Takımında olan Denizli Milletvekili ve çevre işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Av.Gülizar Biçer Karaca'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilebileceği iddiası Ankara siyaset arenasına bomba gibi düştü.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

 

NİÇİN KARACA?

Sağlam kulislerden aldığımız bilgilere göre İzmir'de aday gösterilen Nihat Zeybekci'yi iyi tanıdığı,Zeybekci'nin de Karaca'yi iyi tanıdığı vurgusu yapılırken,İzmir seçmen profiline en uygun adayın Karaca olduğu konuşuluyor. Partinin gençlik kollarından başlayan siyasi hayatı Karaca'nın Denizli'de Atatürk Düşünce Derneği başkanlığını da uzun yıllar yapması da göz önünde bulundurulursa Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en uygun aday olduğu iddia edildi. Böyle bir adaylık söz konusu olduğu zaman Karaca'nın da hayır demeyeceğini ve bu teklife sıcak bakacağı da gelen bilgiler arasında.

Eğer Gülizar Biçer Karaca CHP İzmir adayı olarak gösterilirse İzmir iki Denizlilinin yarışına sahne olacak ve en ilginç seçimini de yapmış olacak.

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.