Jandarma Komutanlığından Uyuşturucu Operasyonu

Jandarma Komutanlığından Uyuşturucu Operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, hafta içerisinde yapılmış olan uyuşturucu operasyonlarında yine güzel sonuçlar elde edildi. Ekipler eş zamanlı operasyonlar yaptılar.

A+A-

Uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak hafta içinde Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince operasyonlar yapıldı. İhbar alındıktan sonra takip edilen zanlılar yapılan operasyonlar ile kıskıvrak yakalandılar. Operasyonlar Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere 3 ilçede gerçekleştirildi.

Honaz ilçesinde Karateke Mahallesi'nde torbacılık usulüyle uyuşturucu madde satan 5 zanlıyı takip eden  jandarma ekipleri yaptıkları operasyon ile uyuşturucu madde tacirlerini suçüstü yakaladılar. Acıpayam’da ise operasyon Akşar Mahallesi’nde yapıldı. Çivril Irgıllı Mahallesi'nde de bir operasyon gerçekleştirildi .

Sularken Yakalandılar

Çivril Irgıllı Mahallesi'nde yapılmış olan operasyonda,  Ormanlık alanda kenevir bitkisi yetiştirildi ihbar edilen  kişiler ulaşan görevliler, zanlıları kenevir bahçesi içinde sulama yaparlarken suçüstü yakaladılar. Zanlılara ait araçlarda ve ev ve eklentilerinde aramalar yapmış olan Jandarma ekipleri, toplamda 1500 gram esrar, 57 gram eroin, 61 tane suboxone hap, 532  kök kenevir bitkisi, 1 tane elektronik terazi, 1 tane ruhsatsız tabanca ile 1 tane ruhsatsız av tüfeği ele geçirdiler .

Ele geçirilmiş olan uyuşturucu ve malzemelere ekipler tarafından el konuldu. Adli mercilere sevk edilmiş olan 13 zanlıdan 6’sı tutuklanıp  cezaevine sevk edildi. Mahkeme heyeti 7 zanlıyı ise adli kontrol şartı ile serbest bıraktı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.