Kaçakçıların Tehditleri Bertaraf Edildi

Kaçakçıların Tehditleri Bertaraf Edildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilde kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi çerçevesinde kaçak eşya satışı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonların belirlenmesi için operasyonlar yapıldı.

A+A-

Yaz aylarının gelmesiyle beraber halkın artan gözlük ihtiyacının karşılanması için piyasadaki değerine göre çok daha ucuz maliyet ile satışı yapılmak istenen ama gözleri güneşten korumadığı gibi aynı zamanda göze gelen zararlı ışınların boyutunu yükselten kaçak gözlük satışının Denizli’de engellenmesi, satışını yapmak isteyen şahıs ve organizasyonların belirlenmesi için görevli ekipler tarafından çalışma yapıldı.

 

Sürdürülen çalışmalar sonucunda başka şehirlerden daha ucuza mal edip faturasız kaçak yollar ile toptan temin edilen gerçeğe yakın görünümlü hatta içinde orijinal markaların da olduğu kaçak gözlüklerin Denizli’de satışını yapmayı isteyen zanlılar belirlendi. İçinde zanlıların olduğu bir araç Denizli otogarı yakınında takibe alındı. Görevli ekipler tarafından durdurulan araç içinde mahkeme kararıyla arama yapıldı. Aracın bagaj kısmında ve aracın arka koltuğundan spor çantaları içinde bulunan kutularda farklı marka ve modellerde toplamda 1.850 adet kaçak gözlük bulunup el konuldu.



CİNSEL İÇERİKLİ İLAÇ

Ayrıca Denizli’ye başka illerden kaçak bir şekilde getirilmek istenen Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş ve ilaç olarak lanse edilip insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen cinsel içerikli her türlü ürün satışının önlenmesi için yapılan çalışmada Ankara yolu üstünde görevli ekipler tarafından oluşturulan uygulama noktasında durumundan şüphe edilen bir araç belirlendi. Araçta gerçekleştirilen aramada toplamda 800 adet kaçak cinsel içerikli ürün bulundu ve el konuldu.

 

Ele geçirilen kaçak eşyalar ile alakalı olarak yakalanmış olan 2 zanlı şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlemler yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.