Kale MYO Öğrencileri Sınav Öncesi Rahatladı

Kale MYO Öğrencileri Sınav Öncesi Rahatladı

Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu öğrencileri için Kale Belediyesi ve Kale Esnaf Odası önderliğinde İnceğiz Kanyonu’na bir gezi yaptı.

A+A-

Başta Kale Belediye başkanı Mehmet Salih Sağınç olmak üzere diğer davetliler ve ilçe protokolü, Kale MYO akademik-idari personeli, öğrenciler, ilçe esnafı ve belediye görevlileri öğle saatlerinde İnceğiz Kanyonuna erişim sağladılar. Kanyon gezisinin ardından, öğrencilere Kale Belediyesince yaptırılan tesislerde yemek verilerek ardından meşhur Kale Baklavası  ve çay ikramında bulunuldu. Etkinlikte öğrenciler davul zurna eşliğinde zeybek oynayıp, halay çektiler.

 

Kale MYO Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, ara sınavlardan önce öğrenci arkadaşların hem stres atması hem de Kale civarındaki doğal güzellikleri yakından görmeleri amacı ile bu tür ikramlı gezilerin planlanmasının çok faydalı olduğunu, hem öğrencilerin hoşuna gittiğini,  onlara sahip çıkılmasının aidiyet duygularını artırıldığını, hem de biz yetkililer için farklı bir haz ve manevi doyum sağladığını, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ettiğini, bu tür faaliyetlerin planlı bir biçimde süreceğini dile getirdi.

Lösemili Çocuklar Unutulmadı

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olması hasebiyle Lösemili Çocuklarında unutulmadığı etkinlikte protokol üyeleri ve öğrenciler farkındalık amacı ile etkinlikte maske taktılar.

 

Gezinin bitiminde hatıra fotoğraf çekiminden sonra  gülen yüzler ile Kale’ye dönüldü.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.