Kapatılan Belediyeler Tekrar Açılacak

Kapatılan Belediyeler Tekrar Açılacak

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Yasin Öztürk, Merkezefendi ilçesin bağlı Başkarcı Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu.

A+A-

GECE GÜNDÜZ DEVAM

24 Haziran seçimlerine 5 gün kala siyaset sahnesi iyice ısındı. Son ana kadar vatandaşlara ulaşarak kendilerine anlatmaya çalışan İYİ Parti teşkilatı da çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Bu kapsamda Yasin Öztürk Başkar Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek hem kendi politikalarından bahsetti hem de vatandaşların sorunlarına kulak vererek çözümler üretti.

İADE EDİLECEK

İYİ Parti Milletvekili adayı Yasin Öztürk buradaki konuşmasında tüm Türkiye çapında Büyükşehir kapsamında kapatılmış olan belediyelerin yeniden iadesinin yapılacağını dile getirdi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Bununla beraber Başkarcı’da suyun menbaında olduklarını ama mahallenin Büyükşehire geçmesi ile suyun tankerler ile takviye edildiği bu durumun büyük bir çelişki olduğunu ifade eden Öztürk, Ornaz Vadisi’ne Başkarcı halkının ücret verip girmesinin de rahatsızlık uyandırdığını iktidara geldiklerinde bu durumun da takipçisi olacaklarını dile getirdi.



İYİLER GELİYOR

İYİ Partinin siyasete yeni bir heyecan kattığını ve klasik düzeni yıktığını vurgulayan Öztürk, Genel Başkan Meral Akşener liderliğinde İYİlerin engellemelere rağmen bu günlere geldiğini, bu davadan geri adım atılmayacağını, 24 Haziran’da İYİlerin kazanması ile tüm Türkiye’nin nefes alıp rahatlayacağını, halkın bu stresli kaos ortamından kurtulacağını ve İYİlerin Türkiye’ye çok iyi geleceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.