Karakurt Mevkisinde Kuş Uçurtulmadı

Karakurt Mevkisinde Kuş Uçurtulmadı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, helikopter destekli trafik ve asayiş denetiminde bulundular.

A+A-

Helikopter ile trafik ihlali yaptığı belirlenen  araçların sürücülerine, karadan jandarma ekipleri tarafından ceza kesildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bugün Honaz - Denizli Karayolu'nun Karakurt Mevkisi'nde helikopter destekli trafik ve asayiş kontrolünde bulundu. Karayolunda yapılan denetimde hatalı solama, yakın takip gibi kural ihlali yapmış olan araçlar, havadan helikopter ile belirlendi.

Karayolunda uygulama yapmakta olan jandarma ekiplerine, kural ihlali yapmış olan araçlar helikopterden telsiz ile bildirildi. Denetim noktasındaki jandarma birimleri, araçları durdurarak, ceza yazdı. Bununla beraber şüpheli görülen araçlarda da jandarmanın narkotik köpekleri 'Evlat' ve 'Bekar' uyuşturucu araması yaptılar.

İkram da Yapıldı

İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, denetimleri yerinde denetleyip görevlilerden konu hakkında bilgi aldı. Birimler, sürücülere emniyet kemeri takmaları ve seyir halinde iken cep telefonu ile konuşmamaları noktasında uyarılarda bulundu. Kontroller sırasında ekipler, durdurulup aramaları yapılmış olan araçların sürücü ve yolcularına kurabiye ikramı yaptılar.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.