Karataş’ta Panikleten Yangın

Karataş’ta Panikleten Yangın

Denizli ilinde Karataş piknik alanında meydana gelen yangın panik dolu dakikalar yaşattı.

A+A-

Bugün Denizli asayiş olarak hareketli saatler yaşıyor. Arka arkaya gelen ölümlü kazaların ardından Karataş piknik alanında çıkmış olan yangın yürekleri ağızlara getirdi.

Alınan bilgilere göre Karataş piknik alanında başladığı tespit edilen yangın kısa bir zaman içinde büyüdü. Alana piknik yapmaya gelen vatandaşların haber etmesi ile yangın yerine hemen Orman Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelmiş olan Orman Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri  hemen yangına müdahale ettiler.

Bugün güzel bir Pazar gününü Karataş piknik alanında geçirmeyi amaçlayan Denizlili vatandaşlar yangın korkusu ile karşı karşıya kaldılar.  Karataş piknik alanında başlamış olan yangının kısa bir süre içerisinde büyümesi herkese panik yaşattı. Orman Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerinin hızlı bir şekilde müdahale etmesi büyük bir felaketi de önlemiş oldu. Pinkik alanında çıkmış olan yangından en çok çocukların korktuğu ve paniklediği de alınan haberler arasında

Duman Rahatsız Etti

Kısa bir süre içinde kontrol altına alınmış olan yangının büyümesine engel olundu. Alınan bilgilere göre alanda ekipler soğutma çalışması yapıyorlar. Ayrıca bölgedeki dumanın bir süre piknikçileri rahatsız ettiği ve bazı piknikçilerin alandan ayrıldıkları dile getirildi. Yangının çıkış sebebinin ise henüz netleşmediği itfaiye ekiplerinin konu ile alakalı inceleme yaptığı ifade edildi .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.