Kardeş Çocukları 9. bölüm full izle tek parça Puhu TV

Kardeş Çocukları 9. bölüm full izle tek parça Puhu TV

Kardeş Çocukları 9. bölüm ile Puhu TV'de. Kardeş Çocukları 9. son bölüm full izle tek parça linki Puhu TV'de.

A+A-

Kardeş Çocukları 9. bölüm ile Puhu TV'de. Kardeş Çocukları 9. son bölüm full izle tek parça linki Puhu TV'de.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ile Ayça Bingöl'ün oynadığı Kardeş Çocukları dizisinin 9. son bölümü 24 Mart Pazar akşamında Star TV ekranlarında yayında olacak.

Kardeş Çocukları 9. yeni bölümünde; Ümran ile Umay arasındaki kavga büyür. Ümran sonunda dayanamayarak Umay'a hesap sorar ve kendisine saldırır. Hayat Volkan ile konuşurken Hayal onlara kulak misafiri olur. İdil'in ne gördüğünü sorar. Umay, Ümran'a kızını kaybedeceğinden bahseder. Volkan Hayat ile büyük bir sınavdan geçer.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 9. BÖLÜM ÖZETİ

Cemal’in yaşadığını gözleriyle gören ve Umay’la akıl almaz iş birliklerini öğrenen Ümran’ın her ikisiyle de yüzleşmesi çok ağır olur. Ümran, gerçekler ve yalanlar arasında büyük bir seçim yapmak zorundayken, Umay’ın kendi geleceğini Ümran’ın eline bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Kardeş Çocukları 9.bölüm izle 

Reşat, Yıldırım ve Umay arasındaki geçmişin peşindeyken, Umay’ın gelecek planları Reşat için de sürpriz olur. Umay ve Ümran arasında ipler hiç olmadığı kadar gerilirken, Hayat ve Hayal arasında ise bütün şiddetiyle Volkan krizi patlar. 

Kızlar arasında yaşananlar, hem Karay’ları hem de Saner’leri etkiler. Rezzan ve Hayat’ın karşı karşıya gelmesiyle Umay için eski defterler açılır. Cemal’in, Ümran’ı Yıldırım’dan kıskanmaya başlaması tehlikeli bir hal alır ve Yıldırım tehlikeye yürüdüğünden habersiz Ümran’ın sırlarını çözmeye başlar. 

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.