Karşıya Geçerken Canından Oldu

Karşıya Geçerken Canından Oldu

Dikkatsizlik cana aldı. Denizli'nin Tavas ilçesi Baharlar mahallesinde meydana gelen üzücü olayda bir kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

A+A-

Denizli ilinin Tavas ilçesi Baharlar mahallesinde gerçekleşen trafik kazası sonucunda 1 kişinin yaşamını yitirdiği dile getirildi.

Metrelerce Sürüklendi

Yetkililerden alınan bilgilere göre, kaza Denizli ilinin Tavas ilçesi'nde Tavas - Kale karayolunda meydana geldi. Baharlar mahallesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Yaşar İslikaya adındaki vatandaşa seyir halinde gitmekte olan bir araç çarptı. Çarpmanın etkisi ile yerde epey sürüklenen İslikaya ağır bir şekilde yaralandı.  

Ağır Yaralandı

Ağır bir biçimde yaralanmış olan İslikaya'ya ilk müdahale çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra vatandaşlar hemen acil servis ekiplerine olayı haber ettiler. İhbarı değerlendiren sağlık ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştılar. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri yaralı vatandaşa müdahale ettiler ama o esnada yaşlı olduğu ifade edilen Yaşan İslikaya’nın yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Daha sonra inceleme yapmak üzere kaza mahalline savcı geldi. Savcı tarafından yapılmış olan incelemelerden sonra Yaşar İslikaya'nın cesedi otopsinin yapılması için Adli Tıp Morguna sevk edildi.

Polis ekiplerinin olay ile alakalı soruşturmasının devam ettiği ifade edildi.

Kazaya şahit olan bir vatandaş şunları söyledi: “Özellikle alt ve üst geçitlerin kullanılmaması ile meydana gelen kazalarda günümüzde yüzlerce insan can vermekte. Karşıya bir dakika erken geçmek için ölmeye değmez. Allah rahmet Eylesin”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.