Kartın Suçlusu Vali mi? Başkası mı?

Kartın Suçlusu Vali mi? Başkası mı?

Kartın Suçlusu Vali mi? Başkası mı?

A+A-

Denizli Valisi Hasan Karahan hakkında çıkan bir haber sosyal paylaşım hesaplarına ve internet medyasında flaş haber olarak girildi.2016 Yılından Giresun valisi iken Giresun Özel İdaresi tarafından kendisine acil harcamalar için 175 bin liralık bir kredi kartı tahsis edilmiş…

Bu kredi kartının numarasına kadar deşifre edildi.Vali beye tahsis edilen bu kredi kartı etik mi, değil mi? orası ayrı bir tartışma konusu. Habere göre yapılan denetçi raporlarında Sayıştay yasalara aykırı bulmuş.

Basın büyük bir yolsuzluğu ortaya çıkarmış gibi haberi Flaş ve son dakika diye verdi. Valiye verilen bu kartla yapılan bu harcamaların karşılığı kart hesabına yatırılmış mı yatırılmamış mı ? bir de ona bakmak lazım değil mi ? Kart limitinin bu kadar yüksek olup olmayacağını Banka yetkilileri bilmiyorlar mı ? Giresun Özel İdaresi de onca kelli felli adam varken hiç mi birisinin aklına gelmemiş, bu kartın yasal olup olmayacağı ?  Diyelim ki yasal değil,onca yasal olmayan alenen yapılan ve gizliden gizliye yapılanlara ne diyeceksiniz ?

Giresun Özel İdaresinden yapılan açıklama da ise Sayın Valiye tahsis edilen bu kartın acil ihtiyaç anında kullanılması için verildiğini açıklamaları da burada birinci derece de sorumlu olduklarını açıklamaktadır.

Her şeyi ile kayıtlara geçen bu kart üzerinden sayın valinin hedef gösterilmesini ve gündeme taşınmasını doğru bulmuyoruz…

Editörden…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.