Katil Ermenistan ve Destekçileri Döktükleri Kanda Boğulacak

Katil Ermenistan ve Destekçileri Döktükleri Kanda Boğulacak

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Onursal Genel Başkanı  Yücel Artantaş, " Katil Ermenistan'a kim destek veriyorsa döktükleri kanda boğulacaklar.” dedi.

A+A-

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Onursal Genel Başkanı  Yücel Artantaş, Bebek katili terörist devlet olan Ermenistan yine kalleşce sivil yerleşim yerlerini vurarak çocuk ve sivilleri öldürdü. Bu katil devlete kim destek veriyorsa döktükleri kanda boğulacaklar.” dedi.

Savaş Suçudur

Ermenistan’ın sivilleri vurarak savaş suçu işlediğini söyleyen Artantaş,”Ermenilerin yaptığı bu saldırı savaş suçudur. Cinayettir. Her ateşkesten sonra terörist Ermenistan ateşkesi bozarak sivil yerleşim yerlerini vuruyor. MİNSK grubu ABD ateşkes yapın diyor Azerbaycan uyduğu halde Ermenistan bozan taraf oluyor. Artık Ermenistan’a gereken ders verilmeli işledikleri bu cinayetlerden dolayı uluslararası mahkemelerde cinayet suçuyla yargılanmalıdır.” şeklinde konuştu.

Yücel Artantaş, Ermenistan'ın ,Azerbaycan'ın  Berde şehrine yaptığı saldırıda çocuklar bebekler kadınlar hayatını kaybetmiştir. Bu savaş suçudur. Hür dünya bu savaş suçuna seyirci kalmaktadır. Teröristce sivilleri öldürmeye yönelen Ermenistan ordusu ne ateşkesten ne de barıştan anlamıyor. Azerbaycan ordusu onların anladığı dilden konuşmaya devam ederek işgal altındaki topraklarını azad edecektir. Terörist Ermenistan’ın sivilleri hedef alarak insanlık suçu işlemesini kınıyoruz. İki yüzlü savaş siyaseti güdenlere gereken tepki verilmelidir. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet Azerbaycan Türklerine de başsağlığı diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.