Kavrulmaya Devam

Kavrulmaya Devam

Havaların kavurucu etkileri tüm yurtta ve Denizli’de etkisini göstermeye devam ederken bu hafta içinde sıcaklıkların artacağı dile getirildi.

A+A-

Tüm yurt sıcaklardan kavrulurken önümüzdeki günlerde sıcaklıkların nasıl olacağı merak konusu oldu. Yağış beklentisi olanları üzecek haberimizin detayında sıcaklıkların 39 dereceye kadar çıkacağını da göreceksiniz. İşte Cuma gününe kadar hava durumu.

 

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan verilere göre Denizli ilinde bu hafta havanın açık ve güneşli olacağı tahmin ediliyor. Salı günü hava sıcaklığının 37 dereceye kadar çıkacağı ifade edilirken, Çarşamba gününde sıcaklığın 39 derece ile rekora koşacağı belirtiliyor.

HaftaSonuna Kadar Sıcaklıklar

Önümüzdeki günlerde sıcaklıkların 35 - 39 derece, gece ise 23 – 24 derece olacağı tahmin ediliyor.

 

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre şehir merkezinin 5 günlük hava tahmin raporuna göre;

 

17 Temmuz Salı günü, hava bol güneşli olacak. ,Tahmin edilen en düşük sıcaklık 23 iken, en yüksek 37 derece olması bekleniyor.

 

18 Temmuz Çarşamba günü  hava yine bol güneşli  ve açık olacak. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 24 derece iken, sıcaklığın 39 derece ile zirve yapması bekleniyor.

 

19 Temmuz Perşembe Günü, hava güneşli halini devam ettirecek. O gün tahminlere göre en düşük sıcaklık 23 oluyor. En yüksek ise 35 derece olması bekleniyor.

 

20 Temmuz Cuma Günü, Havanın güneşli olması ; en düşük sıcaklığın 24, en yüksek sıcaklığın ise 35 derece olmadı beklenmekte.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.