Kayınvalide Ceza Alacak Mı?

Kayınvalide Ceza Alacak Mı?

Denizli ilinin Pamukkale ilçesi Korucuk Mahallesinde 6 yaşındaki kıza yapıldığı öne sürülen cinsel istismar olayında gerçekler meydana çıktı.

A+A-

Denizli ilinin Pamukkale ilçesi Korucuk Mahallesinde ikamet eden ve üvey babanın cinsel istismarına maruz kaldığı öne sürülen 6 yaşındaki kızın, üvey babası tarafından cinsel istismara uğramadığı ortaya çıktı. Çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından serbest kalan C.A., mahkeme çıkışında yapmış olduğu açıklamada, kayınvalidesinin eşinden ayrılması için çocuğa zorla yalan söylettiğini öne sürdü.

Suçlamaları kabul etmeyen üvey baba, dün suçlamalar ile sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakıldığını, herhangi bir suç unsurunun bulunmadığı için eşiyle boşanması için kayınvalidesinin çocuğunu tehdit ederek zorla kendisinin ona cinsel istismarda bulunduğumu söylettiğini, şu an adlı mercilerde dosyanın tamamen gerçek dışı olduğunu,  kendisi ile alakalı bu yalanı internete verip kendisini tüm çevresine rezil etmek amacında olduğunu ama Allah’a şükürler olsun bunun gerçekleşmediğini dile getirdi.

Ne Olmuştu?

Dün Pamukkale ilçesinden alınan haberlerde üvey babanın 6 yaşındaki kız çocuğunu cinsel olarak istismar ettiği iddia edilmişti. Olayın ortaya çıkışının ise minik kızın anneannesine anlattıkları olarak ifade edilmişti. Konu ile alakalı adli işlemler başlatılmış ve iddia edilen olayı yaptığı ifade edilen şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak sorgulanmış ve çıkarıldığı mahkeme tarafından suçsuz olduğundan dolayı serbest bırakılmıştı.

Şimdi bu iftirayı atan kayınvalide hakkında bir işlem yapılıp yapılmayacağı konusu merak ediliyor.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.