Kayıp Zihinsel Engelli Genç Her Yerde Aranıyor

Kayıp Zihinsel Engelli Genç Her Yerde Aranıyor

Tavas Zihinsel Engelli Onur Çetin’in kaybolması ile seferber oldu. Genci arama çalışmaları ise aralıksız devam ediyor.

A+A-

Denizli ilinin Tavas ilçesinde kaybolmuş olan zihinsel engelli 23 yaşındaki Onur Çetin'in bulunması için tüm ilçe arama çalışmaları için seferber oldu.

Hiçbir Yerden Çıkmadı

Tavas ilçesinin kırsal bölümündeki Çağırgan Mahallesi'nde ikamet eden zihinsel engelli Onur Çetin, dün saat 19.00 sularında, yakınlarının bir anlık dalgınlığından yararlanarak evden çıktı. Çetin, uzun bir zaman eve dönmeyince, yakınları gidebileceği yerlere baktılar ama Çetin’i bulamadılar. Yakınları Onur Çetin'e ulaşılamayınca, hemen durumu jandarma ekiplerine haber ettiler. Jandarma birimleri Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü birimleri ile bölgedeki ormanlık alanlarda özel eğitimli iz takip köpekleriyle arama kurtarma çalışmalarını başlattılar. Çok geniş bir alanda devam eden çalışmalara köylüler de destek verdi. Çetin Ailesi'nin ve yakınlarının umutlu bekleyişleri devam ediyor.

Başkan’dan Açıklama

Olay ile alakalı resmi sosyal medya hesabı facebooktan açıklamada bulunan Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Çetin ile çekildikleri bir fotoğrafı paylaşıp, İlçede Yeni Mahalleden Engelli Kardeş 23 Yaşındaki Onur Çetin'in 4 Temmuz 2018 Çarşamba gününden beri haber alınamadığını ve görenlerin 112'ye acil bir şekilde haber vermelerini rica ettiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.