Kaymakam ve Başkan sahada

Kaymakam ve Başkan sahada

“Sahada oynayan, dışarıda dostluk kazansın” sloganı ile başlatılan Çal Kaymakamlığı futbol turnuvası başladı. Futbol turnuvası öncesinde düzenlenen seremonin ardından Futbol turnuvası Çal Kaymakamı Selami Korkutata ve Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın y

A+A-

Çal Kaymakamlığımı himayesinde, Çal Belediyesi’nin destek verdiği ve Çal Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva 28 Aralık Pazartesi akşamı ilk maç düdüğü ile başladı. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerin, mahalle ve köylerde yaşayan ilçe halkı arasında birlik ve beraberliğin sağlanması için turnuvaya destek verdiklerini belirten Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Centilmenlik yolunda bir spor seyredeceğimizi düşünüyorum. Çok keyifli bir turnuva seyredeceğimizi düşünüyorum. Her şeyden önce herkesin kendi sağlığına dikkat etmesini istiyorum. Güzel maçlar seyredeceğimize inanıyorum ve seyircilerin de inşallah daha fazla olacağını düşünüyorum.  Allah’ın izniyle bu tür turnuvaları göreceğiz. Bunu düzenlememizin amacı kurumlar arası diyalog ve işbirliğini canlı tutmak istedik. Sporun başta centilmenlik olduğunu hepimiz biliyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

İki ay sürecek turnuvanın ilk maçı, dün akşam Çal Belediyespor ve Çalımspor arasında oynandı. Maçı Çalımspor 9-5 kazandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.