Kaymakamlar Toplantısı Polisevinde Yapıldı

Kaymakamlar Toplantısı Polisevinde Yapıldı

Kaymakamlar toplantısı Vali Hasan Karahan’ın başkanlığında Denizli Polisevinde gerçekleştirildi.

A+A-

İlçelerdeki sorunların, ihtiyaçların, yatırımların ve projelerin değerlendirilmesi amacı ile her ay düzenli bir şekilde yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Hasan Karahan’ın başkanlığında yapıldı. Polisevinde yapılmış olan toplantıya; Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlarla yatırımcı Kamu Kurumlarının İl Müdürleri de katılımda bulundular.

 

Toplantıda; Kaymakamlar ve yatırımcı Kurumların İl Müdürleri, Denizli merkez ve ilçelerinde yapılan yatırımların son durumları ile alakalı bilgiler verdiler, konu ile alakalı varsa sorunlar ve ihtiyaçlardan bahsettiler .

 

İlçelerde yapılmış olan yatırım ve çalışmalar ile alakalı da bilgiler alan Vali Hasan Karahan, kamu yatırımlarının takip edilip geciktirilmeden öngörülen zamanda tamamlanması talimatını katılımcılara verdi.

Kaymakamların Görevleri Nelerdir?

Kaymakamlar kanun, tüzük, yönetmelik ve hükümet kararlarının neşir ve ilanını uygularlar ya da bunların uygulanmasını sağlarlar. Bu kapsamda yetkilerini kullanıp ve sorumlu olduğu ödevleri yerine getirirler. Kaymakamlar bunun yanında vali tarafından verilmiş olan emirleri yerine getirme, onları yürütme ve yönetmekle de yükümlüdür. Kaymakamlar, adli ve askeri yerler dışında kalmış olan tüm müesseseleri denetleyip ve teftiş edebilirler. Kaymakam, görev yapmış olduğu ilçenin genel idare ve genel gidişatını düzenleme, denetleme ve yönetmekten de sorumludur. Ayrıca Kaymakam, ilçede görev yapıyor olan memurları ve memurların çalışmalarını ve ilçedeki teşkilatın işlemesini gözetimi ve denetimi altında tutar .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.