Kazaların En Önemli Sebebi

Kazaların En Önemli Sebebi

Acıpayam ilçesinde ‘Trafik Haftası’nda, kazalar ile alakalı farkındalık yaratmak, önlemlerin ve bireylerin kurallara duyarlılıklarının yükseltilmesi hedefi ile etkinlikler yapılıyor.

A+A-

Acıpayam Kaymakamlığı, Acıpayam Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığının işbirliğinde yapıldığı Trafik Haftası etkinliği Kaymakamlık binasının önünde kortej yürüyüşüyle başladı.

Burada gerçekleştirilen etkinliğe Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Yüksel Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, daire ve kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katılımda bulundu.

Kortej yürüyüşünden sonra Acıpayam Hükümet Konağı Bahçesinde kurulan standları gezen protokol yetkilileri burada standlar ile alakalı bilgiler aldı.

DÜZENLİ VE SÜREKLİ KONTROL

Son günlerde trafik kazalarının büyük çoğunluğunun trafik kurallarına uymadığından kaynaklandığını ifade eden Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, kolluk kuvvetleri’nce düzenli ve sürekli olarak trafik denetlemelerinin yapıldığını vurguladı.

Trafik Haftası’nda trafik kurallarına uymanın öneminden bahseden, vatandaşlara aktarmak ve bu konu ile alakalı bilinç oluşturmak için değişik etkinlikler yapıldığını söyleyen Şanlıer, Acıpayam Kaymakamlığının Acıpayam Belediyesinin , İlçe Emniyet Müdürlüğünün ve İlçe Jandarma Komutanlığının ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu bu etkinliğin toplumun dikkatini çekeceğini umut ettiğini, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve kazasız günler temenni ettiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.