Kazandıkları Kupayı Rektör Bağ'a Takdim Ettiler

Kazandıkları Kupayı Rektör Bağ'a Takdim Ettiler

Kazandıkları Kupayı Rektör Bağ'a Takdim Ettiler

A+A-

Katıldıkları turnuvalarda Pamukkale Üniversitesi’ni başarı ile temsil eden PAÜ Erkek Futsal ve PAÜ Kadın Basketbol Takımları’nın idareci ve sporcuları Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı ziyaret ederek kupalarını takdim etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun Afyon’da düzenlenen salon futbolu turnuvasında PAÜ Erkek Salon Futbolu Takımı birincilik, Eskişehir’de düzenlenen turnuvada ise PAÜ Kadın Basketbol Takımı üçüncülük başarısı elde etti. Turnuvada derece elde eden takımların üyeleri ve antrenörleri Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı makamında ziyaret ederek kupalarını takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, her iki takımın antrenör ve oyuncularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Rektör Prof. Dr. Bağ, ‘Bilimin yanında kültürel ve spor gibi sosyal alanlarda elde edilen başarılar üniversitemizi gururlandırmakta ve bizleri daha iyiye taşımak konusunda motive etmektedir. Bizler, her zaman öğrenci odaklı yönetim anlayışımızla üniversitemizin adını her alanda başarıyla temsil eden öğrencilerimize gerekli konularda destek vermeye devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, turnuvalarda başarı elde eden takım üyeleri ve antrenörlerine hediye takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.