Kendi Ülkelerinin Yemeklerini Tanıttılar

Kendi Ülkelerinin Yemeklerini Tanıttılar

Kendi Ülkelerinin Yemeklerini Tanıttılar

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü ve PAÜ Erasmus Öğrenci Topluluğu’nun birlikte düzenlediği ‘Inernational Cultural Food Fair’, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yurtdışından Erasmus Öğrenci Değişim Programı ile Pamukkale Üniversitesi’ne gelen yabancı öğrencilerin birbirleriyle ve diğer öğrencilerle tanışması ve kaynaşması amaçlanarak PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü önderliğinde PAÜ Erasmus Öğrenci Topluluğu ile birlikte düzenlediği fuarda 6 farklı ülkeden gelen öğrenciler kültürel yemeklerini tanıttı.

Pamukkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü ve PAÜ Erasmus Öğrenci Topluluğu’nun birlikte düzenlediği etkinliğe, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Zeha Yakar başta olmak üzere, Uluslararası İlişkiler Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Çelikel ve Doç. Dr. Hacer Simay Karaalp Orhan katılım gösterdi.

Etkinliğin açılışında konuşma yapan PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Zeha Yakar, öğrencilerin katılımlarından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, bu etkinliğin birbirimizi yakından tanımak için güzel bir imkân sunduğunu, etkinliğe katılarak kendi yemeklerini bize tanıtmalarından dolayı memnuniyetini belirtti.

Slovakya, Romanya, Bulgaristan, Ukrayna, Kazakistan ve Türkiye’den öğrencilerin katılım gösterdiği etkinlikte, kültürel yemeklerin yanında yöresel müzik ve danslar da yabancı öğrenciler tarafından tanıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.