Kepenek: Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz

Kepenek: Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda söz verdikleri ikramiyenin çalışanlara ödendiğini söyledi.

A+A-

Honaz Belediyesi olarak çalışanların, ikramiye, maaş ve diğer alacaklarını her zaman tam ve gününde ödendiğini belirten Başkan Yüksel Kepenek, "Çalışanlarımızın alın teri kurumadan maaş ve alacaklarını ödüyoruz. Honaz Belediyemiz ile Belediye-İş Sendikası arasında imzaladığımız toplu iş sözleşmesi kapsamında, bünyemizde çalışan tüm şirket personellerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi ikramiye ödemesi banka hesaplarına yapıldı. Ödemenin Ramazan Ayı başlangıcına rast gelmesi de bizleri ayrıca sevindirdi.

Paralar Hesaplarda

Personelimizin daha iyi şartlarda Ramazan Ayı ve bayram geçirmeleri, değerli aileleri ve çocukları ile birlikte gönül rahatlığıyla harcayabilecekleri 10 yevmiye ikramiyeleri bugün itibariyle hesaplarına yatırıldı. Hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hem de Ramazan ayı alışverişlerine katkı sağlamış olduk. Aileleriyle beraber ağız tadı ile harcasınlar. Örnek ve referans belediye çalışmalarımızda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. Biz Honaz Belediyesi olarak büyük ve güçlü bir aileyiz. Her geçen büyüyen ve gelişen ilçemizde daha seri, etkin ve verimli aynı zamanda kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.