Kınıklı’da Kanlı Hesaplaşma

Kınıklı’da Kanlı Hesaplaşma

Denizli ilinin Pamukkale ilçesine bağlı Kınıklı’da bir bara silahlı yapılarak tarandığı ve 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Gecenin ilerleyen saatlerinde Kınıklı'da hizmet vermekte olan bir eğlence yerine kimlikleri henüz belli olmayan kişiler tarafından pompalı tüfeklerle saldırı yapıldığı, mekanın tüfekler ile tarandığı ve mekan sahibi ile 3 kişinin yaralandığı dile getirildi.

 

Pamukkale ilçesi bağlı Kınıklı'da dün gece bir eğlence merkezinden silah sesleri  işitildi. Alınan bilgilere göre olay saat 01.15 sularında meydana geldi. Eğlence mekanının sahibi E.G. mekan dışına çıktığı esnada silah sesleri duyulmaya başladı.

Mekanı Taradılar

Otomobilleri ile eğlence mekanını ön tarafında gelmiş olan bir grup, araç içerisinden çıkardıkları pompalı tüfekler ile mekana doğru ateş açmaya başladılar. Saldırı sonucunda mekan sahibi E.G. ile güvenlik görevlisi, mekan çalışanı ve 1 müşteri olmak üzere 4 kişinin pompalı tüfekten çıktığı ifade edilen saçmalar ile yaralandığı belirtildi.

 

Saldırı sonrası mekanda büyük panik yaşandı ve saldırıyı yapan grup olay yerinden hızlı bir şekilde kaçtı. Haber edilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar ambulanslar ile hastaneye kaldırılırlarken, polis ekipleri de inceleme için çevrede güvenlik önlemi aldılar ve soruşturma başlattılar.

Ameliyat Edildi

4 yaralıdan mekan sahibi E.G.’nin sabah saatlerinde ameliyata alındığı, karın ve bacak bölgelerine pek çok saçma isabet ettiği ama durumunun iyi olduğu öğrenildi. Diğer yaralı olan 3 kişinin ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.