Kırat Denizli'de Seçim Startını Verdi

Kırat Denizli'de Seçim Startını Verdi

Demokrat Parti Denizli İl Teşkilatı 7 milletvekili ile düzenlediği basın toplantısıyla seçim startını verdi.

A+A-

Parti binasında gerçekleştirilen toplantı da milletvekili adayları hedeflerinin çalışmadan tüketen değil, çalışarak tüketen bir ülke yaratmak istediklerini dile getirdiler. Demokrat Parti Denizli İl Teşkilatı parti binasında düzenlediği basın toplantısında milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.

 

7 milletvekilinin hazır olduğu toplantıda adaylar, kendilerini tanıtarak, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. DP Denizli Milletvekili adayı Aşkın Çelik, demokrat misyonun Türkiye’de taşları yerinden oynatan bir misyonun adı olduğunu belirterek, ‘Yeni nesil pek hatırlamasa da başında her an darbe tehditi durmasına rağmen kendini bu korkuya kaptırmadan ülkede ne kadar eser varsa altında imzası olan büyük bir harekettir.

 

Demokratların siyasi hayatındaki kökleri Osmanlı Ahrar Fıkrasına dayanır. Ahrar kelime manasıyla hürriyetçiler demektir. Ahrar Fıkrası’nın görüşleri bugüne kadar kurulan merkez sağ ve demokrat partilerin temel ideolojisi kabul edilir. Ahrar Fıkrası aynı zamanda siyasi hayatımızın ilk muhalefet partisidir.

 

DP milletin ihtiyacından doğmuştur. Bugünde milletimizin DP’ye ihtiyacı vardır’ dedi. DP Milletvekili adayı Emekli Yüksek Hemşire Sevim Yalçıner, herkesin hukukundan emin huzurlu ve yaşanabilir bir ülke için  reklam-49-sest.jpg DP olarak millettin hizmetine talip olduklarını söyledi.

 

DP Milletvekili adayı Jeoloji Mühendisi Murat Öztürk, A-K-P iktidarının insanların birbirine güveninin zedelendiği, fikrini söyleyemediği hür iradesini ortaya koyamadığı bir Türkiye yarattığını belirterek, ‘DP olarak biz bulunduğumuz bu noktada kurucu irademizin ortaya koyduğu refarans değerlerle bugünün Türkiye’sine bunları anlatabilmeye M. Akif Ersoy’un değimiyle doğrudan doğruya alıp ilhamı Kuran’dan asrın iktidarına söyletmeli dediği manada başarmaya çalışacağız.

 

DP toplumun en geniş ortak paydasıdır. Bu payda içinde dini ve milli değerlerle Cumhuriyet ve demokrasinin bütün değerleri vardır’ dedi. DP Denizli Milletvekili adayı İşletmeci Yıldıray Akıncı, AKP iktidarında Türkiye’nin fakirleştiğini belirterek, üreten değil tüketen bir toplumun meydana getirildiğini kaydetti.

 

DP Denizli Milletvekili adayı Yüksek Ziraat Mühendisi Azam Keçeli, Türkiye’de tarımın son 12 yıllık dönem içersinde tarımın tamamen bitirildiğine değinerek, tarım ürünlerinde ihracat değil ithalat yapan bir ülke haline gelindiğine dikkat çekti.

 

DP Denizli Milletvekili adayı Mali Müşavir Mustafa Nak, Demokrat Parti olarak yeni bir Türkiye değil güçlü bir Türkiye yaratacaklarını belirtti.

 

DP Denizli Milletvekili adayı eski Sendika Başkanı Huluki İlhan ise, DP iktidarlarında kurulan kamu iktisadi işletmelerinin Türkiye’de istihdam yaratacağını belirterek, Türkiye’de istihdam yaratarak işsizliğe son vereceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.