Kız Arkadaşı Barışmak İstemeyince...

Kız Arkadaşı Barışmak İstemeyince...

Denizli ilinin Pamukkale İlçesi'nde bir apartmanın çatısına çıkmış olan N.Ö adlı kişinin intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. İntihar girişiminin nedeni ise belli oldu.

A+A-

Alınan bilgiye göre, Feslikan Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki bir apartmanın çatısına çıkmış olan N.Ö yü  gören vatandaşlar polise ihbarda bulundular. Olay yerine gelmiş olan polis ekipleri 8 katlı binanın çatısına çıkıp intihar teşebbüsünde bulunan kişiyi ikna etttiler.

İtfaiye Çağrıldı

Çatıya çıkmış olan 45 yaşındaki N.Ö nün  intihar etmek için çıktığı belirlenince de itfaiye ekiplerine haber edildiği öğrenildi. ​N.Ö nün kız arkadaşının kendisiyle barışmak istememesi üzerine bu eylemi gerçekleştirdiği gelen bilgiler arasında.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin şahsın düşebileceği noktaya düşmesine engel olması amacı ile barikat kurduğu öğrenildi. Şahsın aşağıya atlamamsı için ikna çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

 

Apartmanın çatısında ayaklarını sallayan ve ara sıra da kalkıp yürüyen şahsı ikna etmek amacı ile polis ekipleri çatıya çıktı.lar Ekiplerin ikna çabalarına karşın direnen şahıs, aşağıdan inmesi için kendisine seslenen polislere de apartmanın çatısından çıkardığı kiremitleri fırlattı. Sıcakta kendinden geçen ve ayakkabılarını da aşağı atmış olan şahıs, ekiplerin bir buçuk saatlik uğraşı sonucunda başka apartmanların çatılarına geçiş yaptı.

Ekipler çatılarda dolaşan şahsı yakalamak amacı ile yoğun bir çaba harcadılar. Polis ekipleri herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması amacı ile de çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken olay yerine bir tane de ambulans sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar intihar girişimini anbean  izlerken bazı vatandaşlar da sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaptılar. Bir çatıdan diğerine geçen, daha sonra da ilk çıktığı çatıya geri gelen şahsı ikna edip indirmek amacıi ile çok sayıda polis çıkarken, apartmanın 8. katında bulunan vatandaşlar da çatıdaki şahsa inmesi için uyarılar yaptı. Sevgilisi tarafından terk edildiği için çatıya çıktığı iddia edilen  Nevzat Ö. isimli şahıs, polis ekiplerinin hemen hemen 2 saat devam eden çalışmalar sonucunda ikna edilip aşağı indirildi. Nevzat Ö. ambulans ile  hastaneye götürüldü.

Olay ile alakalı soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.