Koç Fest'ten Başarı İle Döndüler

Koç Fest'ten Başarı İle Döndüler

15. Koç Spor Fest Üniversite Oyunları Basketbol 1. Lig karşılaşmalarında Pamukkale Üniversitesi Erkek Basketbol takımı dereceye girdi.

A+A-

Bu sene Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’nün ev sahipliğinde yapılan 15. Koç Spor Fest Üniversite Oyunları Basketbol 1. Lig karşılaşmalarında Pamukkale Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı grubunu 3. sırada tamamladı ve kupa ve madalya alma hakkını elde etti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin organize ettiği  4 bayan ve 10 erkek basketbol takımının ter döktüğü 15. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları Basketbol Müsabakalarında Pamukkale Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı büyük bir başarıya imza attı ve grubunu 3.lük ile bitirdi. Grubunda oynadığı 4 maçtan 2’sini kazanan PAÜ Erkek Basketbol takımı kupa ve madalya alma hakkını elde etti.

Hedef Süper Lig

PAÜ Erkek Basketbol Takımı antrenörü, PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik takımı ile gurur duyduğunu ifade ederek, geçen sene Isparta’da yapılan  Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Müsabakaları’nda Erkek Basketbol Takımının büyük bir başarı gösterip 6 sene aradan sonra 1. Lige yükseldiğini, bu sene de 1. Lig’deki ilk sezonda grubu 3.lükle bitirip hem ligde kaldıklarını hem de kupa ve madalya alma hakkı kazandıklarını, gelecek sezon daha fazla başarı gösterip Süper Lig’e yükselme maçlarına çıkmak istediklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.