Kontrolü Kaybedip Şarampole Uçtu

Kontrolü Kaybedip Şarampole Uçtu

Denizli ilinin Tavas İlçesi Yukarıboğaz Mahallesi civarlarında meydana gelen feci trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

A+A-


İddialara göre, Denizli ilinin Tavas İlçesinde bugün 17.00 sularında bir kaza gerçekleşti. Yukarıboğaz mahallesinden Tavas İlçesine doğru seyreden ve Ali Eren tarafından kullanılan 20 ADM 74 plakalı kamyonet sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybedince tek taraflı bir kaza meydana geldi.

Kaza sonucunda kamyonet yoldan çıkıp şarampole doğru yuvarlandı. Şarampole yuvarlanıp ters dönen kamyonet içindeki Ali Eren'i gören vatandaşlar çok acil bir şekilde yardıma koştular.

Dayanamadı

Çevredekilerin haber etmesi ile  olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve 112 Acil Sağlık birimleri takla atan araç içindeki sıkışan sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarttılar. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede yaralı Eren'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin soruşturma başlattığı, Ali Eren’in cansız bedeninin de otopsi yapılması için adli tıp morguna sevk edildiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.