Koronavirüs Hakkında Tüm Veriler Bu Linkte

Koronavirüs Hakkında Tüm Veriler Bu Linkte

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından, korona virüs ile alakalı her şeyin online olarak takip edileceği bir internet sitesi oluşturdu.

A+A-

Çin'in Wuhan şehrinde baş gösteren, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak kabul edilen ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs, ile alakalı önlemler alınmaya devam ediliyor.

Vatandaşlara karantina çağrısı yapılırken alınan ek önlemlerle sınırlar yavaş yavaş daralıyor. Bu arada her gün kamera karşısına geçen ya da sosyal medyadan mesaj atan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son durum ile alakalı verileri paylaşıyor.

Konu ile alakalı bir çalışmada Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi bir internet sitesi açtı. Sitede online olarak hem dünyadaki hem de ülkemizdeki vaka sayıları, ölüm sayıları gibi verilere ulaşabilirsiniz.

Kullanımı Kolay

Oluşturulan site kolay bir kullanıma sahip. Siteye giriş yaptığınızda sizi bir dünya haritası karşılıyor. Bu haritanın hemen sağ tarafında da ülkeler bazında tanı, ölüm ve iyileşme sayılarına yer veriliyor. Böylelikle merak eden herkes, bu internet sitesi aracılığıyla koronavirüs salgını ile yeni bilgilere kolaylıkla erişebilecek.

Eğer siz de Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından oluşturulan bu internet sitesine erişmek isterseniz, TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.