Küçük Gezgin Çivril'de Çok Beğenildi

Küçük Gezgin Çivril'de Çok Beğenildi

Çivril Belediyesi Kültür Hizmetleri çerçevesinde öğrencilerin ve çocukların yaşadıkları ilçeyi daha yakından tanıması için Yazan-Çizen Bahattin Atak’ın kaleme aldığı Küçük Gezgin Çivril’de isimli kitap öğrencilerle buluştu.

A+A-

Çivril Belediyesi, eğitime verdiği destek kapsamında Çivril tarihini ve kültürel değerlerini anlatan kitap hazırlattı. Kültür Hizmetleri kapsamında Yazan-Çizen Bahattin Atak’ın kaleme aldığı “Küçük Gezgin Çivril’de” adlı çizgi-roman öğrenciler ve çocuklarla buluştu.

Çok Beğenildi

Kitapta küçük bir gezginin Çivril’i ziyaret etmesi ve tarihi yerleri gezip orada yaşadıkları anlatılıyor. Bol resimlere yer verilen kitap öğrencilerin ve çocukların büyük beğenisini topladı.

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, "Belediyemiz tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yaşadığı yerlerin tarihini, kültürünü, bugünkü aşamaya gelirken geçirdiği gelişmeleri daha yakından tanımaları ve öğrenmeleri için değerli sanatçımız Bahattin Atak, kardeşimizle birlikte çalışma yaparak  böyle bir proje ortaya koyduk.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.