Kurban Pazarında İlk Gün Yoğunluğu

Kurban Pazarında İlk Gün Yoğunluğu

Yoğun mesailerinden ya da fırsat olmadığı için kurban alamayan vatandaşlar bayramın ilk gününde kurban pazarlarına koştular. Pazarda bugün fiyatlarda indirim olduğu gözlendi.

A+A-

Kurban Bayramının ilk günün Denizli Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık satışları sürdü. Bilhassa sabahın erken saatlerinde pazarda hareketlilik meydana geldi. Kurban pazarına giden yolda yoğun bir trafiğin olduğu ve yavaş ilerlediği gözlemlendi. Bir türlü kurbanlık alamayan vatandaşlar fiyatlarında inmesini de fırsat bilerek kurban pazarına koştular.

Büyük İndirimler Yapıldı

Ülkenin Değişik bölgelerinden Denizli’ye kurbanlık satmak için gelen satıcılar, ellerinde kalmış olan son kurbanlıkları da satmak için bayram günü daha kurbanlık almamış olan alıcıları beklediler. Pazarda hayvan fiyatlarının da hemen hemen yarı yarıya düştüğü görüldü. Pazarda bazı satıcıların büyük indirimler yaptığı görülse de bazılarının kurbanlıklarını satamadıkları için şikâyet ettikleri görüldü.

Bu Fırsatçılık Değil

Kurbana pazarında küçükbaş hayvanlar için ayrılmış olan bölümlerin büyük kısmının boşaldığı görüldü. Bayram gününü beklemiş olan alıcıların, fiyatların düşmüş olmasından çok memnun oldukları görüldü. Kurbanlık almak için bugünü seçen vatandaşlar, bunun bir fırsatçılık olmadığını, işlerinden dolayı ve bakacak yerleri olmadıklarından kurbanlık hayvan alma işini bugüne bıraktıkları ifade edildi.

Kurban Bayramının ilk gününde bir tarafta ibadetini yapmak için kurban arayan vatandaşlar diğer tarafta ellerindeki malları bitirip ailesine dönmek isteyen satıcılar güzel görüntüler sergilediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.