Kurşunoğlu Yeniden Başkan

Kurşunoğlu Yeniden Başkan

Kurşunoğlu Yeniden Başkan

A+A-

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Sağlık Sen (TSS) Denizli Şubesi’nin 6. Olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda mevcut başkan Rayif Kurşunoğlu, yeniden TSS Şube Başkanlığına seçildi.

 

TSS’nin 6. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Ankara asfaltı üzerindeki DEDA Düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurula, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel,  Türkiye Kamu Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları, delegeler ve çok sayıda sendika üyesi katldı.

,

Divan Başkanlığını Türk Eğitim Sen 2. Nolu Şube Başkanı Doç. Dr. Ferhat Ağırman’ın yaptığı genel kurulun açış konuşmasını yapan TSS Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu görev süresi içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi aktardı.

 

“BİZLER MUSTAFA SABRİ’DEN YANA DEĞİL, MUSTAFA KEMAL’DEN YANAYIZ”

 

Kurşunoğlu konuşmasında, görev yaptıkları süre içerisinde kimseye boyun eğmediklerini belirterek, “Bizim seçimlerimizde kaybeden olmaz, kazanan tektir o da Türk Sağlık Sen’dir. Önümüzdeki süreçte de ilimizde sendikamızı daha yükseğe taşımak için elimizden geleni yapacağız. Buradan ilimizden bizim sendikal mücadelemizi benimseyerek bizimle aynı yolda yeralan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Mücadelemizin anlamı olan üyelerimize sizin hakkınız için varız. Elimizden geleni de her zaman yaptık, yapmaya devam edeceğiz. İnadımızdan dolayı değil, inandığımızdan dolayı Türk Sağlık Sen’liyiz. Bizler, Mustafa Sabri’den yana değil, Mustafa Kemal’den yanayız. Olağan genel kurulumuzun öncelikle şubemize, teşkilatımıza ve üyelerimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

GÜVEN TAZELEDİ

 

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek adayla gidilen seçimlerde 110 delegenin 104’ünün oyunu alan Rayif Kurşunoğlu yeniden TSS Şube Başkanlığına seçildi. TSS’nin Şube yönetimi şu isimlerden oluştu: Rayif Kurşunoğlu, Ali İhsan Öztürk, Şaban Karaman, Adil Aksoy, Mehmet Özkaynak, Zuhal Dede Sarıoğlu, Kaan Okur. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.