Kurulduğu Günden Beri Halkın Yanında

Kurulduğu Günden Beri Halkın Yanında

Denizli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Haftası’yla itfaiye teşkilatının 304. kuruluş yıldönümü münasebeti ile bir tören yaptı.

A+A-

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda yapılan törene Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlandı. Törene; başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere pek çok yetkili ve vatandaş katıldı.

 

Başkan Osman Zolan, burda yapmış olduğu konuşmasında, canlarını ortaya koyup milletin imdadına koşan itfaiye teşkilatının haftasını tebrik etti. İtfaiye teşkilatının kurulduğu günden beri vatandaşların yanında olduğunu dile getiren Zolan, teşkilatın Büyükşehir sistemi ile beraber 19 ilçede 52 istasyonu, araçları ve 530 personeli ile 7 gün 24 saat, 365 gün, bayram seyran demeden vatandaşlar için nöbette olduklarını dile getirdi.

 

"İnsanlarımızı seviyoruz"

 

Başkan Zolan, bugün itfaiye teşkilatının Türkiye’de örnek teşkilatlardan olduğunu, aracı ile tesisatıyla, cesaretli, bilgili, bilinçli itfaiye erlerle ve eğitim ağı ile beraber her yönü ile hazır ve nazır olduğunu, son model araç ve gereçlerle 24 saat vatandaşın imdadına hazır halde beklediklerini, istasyon ve personel sayısı bakımlarından nüfusa oran ile Türkiye’de en çok istasyona ve en çok personele sahip olduklarını belirtti.

 

Stantları incelediler

 

Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığının hazırlamış olduğu stantları incelediler. Ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeli ve itfaiye kıyafeti giyen minik öğrenciler Başkan Osman Zolan’ı makamında ziyarette bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.