Kütüphaneler Evinize Geliyor

Kütüphaneler Evinize Geliyor

Pek çok angarya işi kolaylaştıran "e-Devlet"e eklenmiş olan yeni uygulama çok sevileceğe benziyor.

A+A-

Son dönemlerde özellikle kamu işlerini hızlandırması bakımından hayatımıza güzellikler katan e-Devlet uygulamasına yeni bir özellik daha eklendi. Daha evvel Ankara Milli Kütüphane ile alakalı işlem yapma özelliği olan e-Devlet’e halk kütüphaneleri özelliği de eklendi.

e-kitaplara Ulaşabilirsiniz

"e-Devlet"e eklenmiş olan yeni uygulama ile halk kütüphanelerine üye olunabilecek, katalog taraması yapılabilecek ve "e-kitaplara" ulaşılabilecek.

Vatandaşlara devlet tarafından verilmiş olan hizmetlerin elektronik ortamda sunulduğu e-Devlet tarafından yeni sistem ile alakalı yapılan açıklamada, e-Devlet Kapısı üstünden ya da 'Kütüphanem Cepte' mobil uygulaması aracılığı ile e-Devlet portalına bağlanıp, istediğiniz halk kütüphanesine 'e-üyelik' yapılabileceği, anında 'e-kitaplara' erişilebileceği, katalog taraması yapılabileceği, ödünç alınan kitapların süresinin uzatılabileceği, üyelik bilgilerinin güncellenebileceği, kayıt yaptırılan halk kütüphanesini değiştirilebileceği ve bütün halk kütüphanelerinin hizmet bilgilerine erişilebileceği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.