KYK İnsan ve Toplum Kampı Denizli’de Başlıyor

KYK İnsan ve Toplum Kampı Denizli’de Başlıyor

KYK İnsan ve Toplum Kampı Denizli’de Başlıyor

A+A-

İnsan ve Toplum konusunun işleneceği KYK Tematik Kış Kampı Denizli’de yapılıyor.

 

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Denizli İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek tematik kış kampına 7 ilden 150 KYK öğrencisi katılacak. Beş gün sürecek olan tematik kış kampı 15 Ocakta başlıyor.

 

İlimizin ev sahipliği yapacağı kampa Aksaray, Artvin, Batman, Bilecik, Kayseri, Kocaeli ve Muş illerindeki KYK yurtlarında kalan öğrenciler arasından seçilen gençler katılacak. Kampta üniversiteli öğrencilere akademik seminerlerin yanı sıra ilimizin tarihi ve kültürel yerlerinin tanıtılacağı geziler, dostluk ve arkadaşlık bağlarını güçlendirecek birbirinden farklı sportif faaliyetler düzenlenecek. Tematik kış kampı sonunda iller arası bilgi yarışması yapılarak birinci olan ile çeşitli ödüller verilecektir.

 

Açılışın Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda yapılacağı kampta seminerler KYK Fatma Yıldız Hanım Yurdu konferans salonunda gerçekleştirilecek. KYK Biruni Yurdunda misafir edilecek öğrencilerin her türlü ihtiyaçları KYK Denizli İl Müdürlüğünce karşılanacak. Tematik kış kampında öğrenciler alanında uzman olan birbirinden değerli akademisyenler ile buluşacaklar. Prof. Dr. Sinan Canan, Doç. Dr. Kemal Ataman, Doç. Dr. İhsan Çapcıoğlu, Doç. Dr. Yavuz Selvi, Betül Soysal Bozdoğan, Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Prof. Dr. Ejder Okumuş, Doç. Dr. Tayfun Doğan ve Dr. İbrahim Uslu katılarak gençlere insan ve toplum konusuna yönelik bilgi ve deneyimlerini aktaracak.

 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen KYK Tematik Kış Kampları ile KYK’lı gençlerin temaya ilişkin akademik bilgi sahibi olmaları, alanında uzman isimlerle bir araya gelerek ufuklarının genişlemesi, öğrenciler arasında dostluk köprülerinin kurulması, kampın düzenlendiği şehrin tarihi ve turistik yerlerini keşfetmeleri hedefleniyor.

Selda Şımarık

KYK Denizli İl Basın ve Sosyal Medya Sorumlusu

Tel: 0 538 339 89 03

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.