LAFOT Uşak’ta Boy Gösterecek

LAFOT Uşak’ta Boy Gösterecek

Denizli de faaliyette olan LAFOT, 2018’de 3. Karma fotoğraf sergisini Uşak  “Atatürk Kültür Merkezi” AKM’de açacak.

A+A-

15 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 16.00’da  Uşak AKM  fuaye alanında açılacak olan serginin  19 Aralık 2018’e kadar ziyaret edilebileceği ifade edildi.

LAFOT faaliyetlerine katılmış olan 27 fotoğrafçının 60 eserinden meydana gelecek olan serginin açılışına  Uşak  Belediyesi  ve Uşak Fotoğraf Sanatçıları Derneği  de destek veriyor. Fotoğrafların seçimi ve baskısını LAFOT  mensubu fotoğrafçılar kendileri üstlenmekte.

İmece Usulü Bir Sistem

Topluluk LAFOT,  imece usulü ile çalışmalarını sürdürmekte. Hemen hemen tüm masrafları kendileri karşılayarak bu tür etkinlikleri gerçekleştiriyorlar. Grup herhangi bir kurum ya da kuruluşla ya da kişilerden destek almıyor. Uşakta açılacak olan sergide duyuru için afiş davetiye ve kokteyl  bölümünü Uşak Belediyesi üstlendi. UFSAD mensupları da lojistik anlamda destek verecekler.

Daha evvel Denizli il merkezinde ve Marmaris’te açılan sergilerde tüm giderleri sergiye katılan arkadaşlar kendileri karşıladılar. Bu düşünce ve inançla Fotoğraf sanatına katkı vermeye devam ediyorlar. 115 dolayındaki katılımcıları ile bu alanda çalışmalara devam ediyorlar.


Katkı ve  destekleri için Uşak Belediyesi ve UFSAD Uşak Fotoğraf sanatçıları Derneğine teşekkür ediyoruz. Tüm fotoğraf severleri sergimize davet ediyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.