Lider İzmir’e Gidiyor

Lider İzmir’e Gidiyor

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 15 Aralık Cumartesi günü İzmir ilinde oynayacağı Bornova Bossan maçının hazırlıklarına devam etti.

A+A-

TB2L’de yeni kurulmuş olan bir ekip olmasına rağmen çıktığı ilk 6 maçı kazanıp dikkatleri üzerine çeken Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, hafta sonunda oynayacağı maçın hazırlıklarını taktik çalışmasıyla devam etti. 15 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’de İzmir ekibi Bornova Bossan’a konuk olacak Denizli Basket’te eksik veya sakat oyuncunun olmadığı ifade edildi. Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı yönetiminde teknik ve taktik çalışması yapıp Bornova Bossan’ı yenmenin planlarını yapan takımda morallerin de yerinde olduğu görüldü.

İddialı Takımlardanız

Ligin iddialı ekiplerinden olduklarını belirten Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı, “Henüz TB2L’de yeni bir takımız. Ancak aldığımız galibiyetlerden de anlaşılacağı üzere ligin iddialı ekiplerinden biriyiz. Bornova Bossan’da zor bir deplasman. Ancak Bornova Bossan’ı kendi evinde yenerek üst üste 7. galibiyetimizi almak istiyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.