Lige Bir Hafta Ara Verildi

Lige Bir Hafta Ara Verildi

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunca, Denizli Süper Amatör Lig karşılaşmalarına 1 hafta ara veriliğini açıklandı.

A+A-

Denizli amatör spor camiasında maçta kalp krizi geçirip yaşamını yitiren Sarayköysporlu Nijeryalı Ekundayo Ebenezer Nawoyeka’nın yası tutuluyor. Bu yüzden karşılaşmalara 1 hafa ara verildi. Türkiye Futbol Federasyonu devam eden liglerde 10-11 Kasım tarihlerinde yapılacak olan maçlarda 1 dakikalık saygı duruşu ve siyah bant takılmasına karar verdi. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, yaşamını yitiren futbolculara Allah’tan rahmet, spor camiasına da başsağlığı dilediğini ifade etti.

Futbol sahalarında ara sıra gerçekleşen acı olaylardan bir tanesi de geçen hafta sonunda maalesef Denizli’de oldu. Denizli Süper Amatör Lig’de Servergazi Stadı’nda Yeşilköyspor ile Sarayköyspor arasında yapılan müsabakanın 35. Dakikasında konuk takımın 23 yaşındaki Njeryalı oyuncusu Ekundayo Ebenezer Nawoyeka kalp krizi geçirdi ve yaşamını yitirdi. Vefatıyla Denizli amatör spor camiasını yasa boğan Ekundayo Ebenezer Nawoyeka anısına bazı kararlar verildi. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi, sahada yaşamını kaybeden Nijeryalı oyuncu için Denizli Süper Amatör Lig müsabakalarını bir hafta tatil etti.

SÜPER LİG KAYDIRILACAK

Oyuncusunu kaybetmiş olan Sarayköyspor’un bu hafta sonunda oynanacak olan Bağbaşı Zeytinköyspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi isteğini görüşen Denizli ASKF yönetimi, amatör spor camiasının Ekundayo Ebenezer Nawoyeka olayından olumsuz etkilenmesini de göz önüne alıp, 10-11 Kasım tarihlerinde oynanması gerekli olan Denizli Süper Amatör Lig müsabakalarına 1 hafta ara verilmesini kararlaştırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.