Maaş Ödeme Tarihleri Belli Oldu

Maaş Ödeme Tarihleri Belli Oldu

Yetkililerin yapmış oldukları son dakika açıklamasına göre, emekliler maaş ödemelerini 18 Ağustos Cumartesi bankamatiklerden, 20 Ağustos Pazartesi'de bankalardan alabilecekler.

A+A-

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı tarafından ödeme günleri Kurban Bayramı tatiline denk gelen, emekli ve hak sahiplerinin gelir ve aylıklarının 18 Ağustos’tan sonra ATM’lerden, 20 Ağustos’ta da bankalardan ödeneceğini ifade edildi.

SGK’dan yapılmış olan açıklamada, emekli ve hak sahiplerinin Kurban Bayramının tatiline denk gelen günlerdeki gelir ve aylık ödemelerinin erkene alınacağı ifade edildi. Açıklamada, ödeme günleri Kurban Bayramı tatiline rastlamış olan, emekli ve hak sahiplerinin gelir ve aylıklarının, 18 Ağustos’tan itibaren bankamatiklerden, 20 Ağustos’ta ise bankalardan ödeneceğini ifade edildi.

Emekli İkramiyeleri 16 – 17 Ağustos

Daha önce de emekli ikramiyelerinin alınacağı tarihler açıklanmış ve ikramiye ödemelerinin 16 - 17 Ağustos'ta verileceği dile getirilmişti.

Emeklilere bayram ikramiyelerinin ne zaman ödeneceği ile alakalı açıklama daha önce yapılmıştı. 24 Haziran seçimlerinde iktidar partisi tarafından dillendirilen ve ilki Ramazan Bayramından önce verilmiş olan ikramiyelerin ikinci kurban bayramından önce verilecek.  Konu ile alakalı yapılmış olan  açıklamaya göre16 Ağustos 2018 tarihinde BAĞ-KUR ve SSK, 17 Ağustos 2018 tarihindeyse Emekli Sandığı emeklileri ikramiyelerini alacaklar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.