Madalyasını Başkan Şevik’e hediye etti

Madalyasını Başkan Şevik’e hediye etti

Şampiyonluk madalyasını Başkan Şevik’e hediye etti

A+A-

Muğla’da düzenlenen İllerarası 30 Ağustos Zafer Kupası Karate Müsabakalarından dereceyle dönen sporcular Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret ederek, aldıkları 1’ncilik madalyasını hediye ettiler.

Muğla’da düzenlenen illerarası 30 Ağustos Zafer Kupası Turnuvası sona erdi. 7 ilden 300 sporculunun katılımıyla Muğla Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada Buldan 5 sporcu ile temsil edildi. Turnuvadan 1 altın madalya ile dönen Melisa Çiçeker, 2’ncilik kürsüsünde yerini alan Hatice Rümeysa Kazıcı ve rakiplerini yenerek bronz madalya sahibi olan Hasan Özdemir ve Sabiha Naz Kazıcı, Antrenör Suat Özdemir ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti.

Kendilerine sağlanan imkanlarla turnuvaya katıldıklarını ve dereceler elde ettiklerini kaydeden sporcular, Başkan Şevik’e teşekkür ettiler.

Katıldıkları her turnuvada elde ettikleri başarılarla Buldan’ı en iyi şekilde temsil eden genç karatecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Şevik, “Bu gençlerimiz Buldan’ımızı, Denizli’mizi, Turnuvada layıkıyla temsil etmiştirler. Tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum ” dedi.

Muğla’da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Turnuvasından birincilikle dönen Melisa Çiçeker,aldığı altın madalyayı Bakan Şevik’e hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.