Mahmut Oğuz’dan Yıl Sonu Değerlendirmesi

Mahmut Oğuz’dan Yıl Sonu Değerlendirmesi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Sonu ile alakalı bir mesaj paylaştı.

A+A-

Mahmut Oğuz mesajında 2017 - 2018 Eğitim – Öğretim yılının yoğun bir çalışma temposu ile sağlık, mutluluk ve heyecan ile bitirildiğini, yoğun şekilde geçen süreden sonra başta öğrenciler olmak üzere, öğretmenler ve velilerin hak etmiş oldukları tatilde dinlenerek, mezun olan öğrencileri bir üst eğitim-öğretim için, devam edenler için bir üst sınıf için enerji depolayacaklarını ifade etti.


 

Oğuz, 2017 - 2018 Eğitim Öğretim senesinde 784 okul/kurum, 14.355 öğretmen, 187658 öğrenciyle eğitim dönemini başarılı bir şekilde bitirdiklerini söyledi.

 

Öğretmen, Öğrenci ve Velilere Seslendi

Öğretmenlere seslenen Mahmut Oğuz, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu hedeflerin eğitim yolu ile gerçekleşebileceği gerçeğinin daima diri tutulması gerektiğini belirterek fedakârca yaptıkları çalışmalardan ötürü hepsine teşekkür eti.

 

Velilere seslenen Oğuz, velilerin eğitimin temel unsurlarından biri olduklarını unutmamaları gerektiğini,  çocukların başarılarına ortak oldukları gibi varsa bir başarısızlıkları onlara da ortak olmaları gerektiğini ve yıkıcı, yargılayıcı, özgüven zedeleyici bir üsluptan kaçınmalarını dile getirdi.

 

Öğrencilere hitap eden Mahmut Oğuz, öğrencilerden beklentilerinin; vatanını milletini seven; yerli, milli ve manevi değerlere bağlı; ailesine, ülkesine ve millete faydalı bireyler olmaları, tüm dünya ile yarışabilecek donanıma sahip olmaları,  şanlı geçmişi çok iyi bilmeli ve çok daha iyi bir gelecek inşa etmenin gayretinde olmaları gerektiğini belirtti

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.