Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

AKP+MHP= %62 Olmalı Ama Değil!

A+A-

AKP ve MHP'nin son seçimlerde aldıkları oy toplamı %62! Fazladan, Muhsin Başkan'ın bir fikir partisi olarak şekillendirdiği ancak kendisinden sonra genel başkan olanların şahsi pazarlık gücü olarak kullandıkları menfaatın, küsürat partisi haline soktuğu BBP'de dahil o "evet" cephesine! Ve Barzani'nin Kürtler arasındaki oy gücü de Erdoğan'la yapılan pazarlıkla "evet"çi cephede! "Evet"çiler, kaba hesapla %70'i zorlaması gereken bir cephe!

 

Gel gör ki hiçbir ankette (AKP'nin PİAR, algı oluşturma amaçlı verileri şaibeliler hariç) bu cephe %50'yi bulamadı!

 

AKP, MHP, BBP, Barzani ve siyaset mühendisleri şaşkın! Bön bön meydanlara, anket sonuçlarına bakıp, 'n'oluyoruz yav' diyorlar! Durumu anlamıyorlar, çözemiyorlar!

 

Olan şu AKP'nin partizan, yanlı, adaletsiz, zulme varan yönetiminden kendi seçmeninin bir kısmı bile illallah demiş, canına yetmiş "HAYIR!" diyor! MHP'nin duyarlı seçmenleri ve ülke meselelerinde çok hassas olan Ülkücü seçmen, MHP genel Başkanının ve yönetiminin tutarsız, AKP'ye ve Erdoğan eklemlenmiş politikalarına "HAYIR" diyor! Ve CHP'nin tabiatına ters düşse de, kavgasız hatta iktidarın baskılarıyla yer yer mazlum hale gelen kampanyası sonuçta etkili oluyor!

MHP'nin, Bahçeli'ye rakip ve muhalifleri; Ümit Özdağ, Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu ve Meral Akşener, partisiz, teşkilatsız bir kampanyayla bütün hesapları altüst ediyorlar!

 

Elbette 17 Nisan'da hiçbir şey şimdiki gibi olmayacak! Genel başkanlığı kaybetmiş liderler! Amip bölünmesi yaşayan partiler göreceğiz!

 

Erdoğan, Binali Yıldırım ve Bahçeli’ den kaynaklı saldırılar, kızgınlıklar, küfürler, iftiralar o sebeple! Korkuyorlar! Biliyorlar ama inanmak istemiyorlar, 'korkunun ecele faydası yok', yaşayacaklar...

Bu yazı toplam 4085 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.