Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

Eksik Bir Şeyler Var?

A+A-

Her şey yerli yerinde de, ben mi pimpirikli düşünüyorum acaba!
 
  Şehit polisimizin cenaze namazında Kılıçdaroğlu'na yapılanlar ve sebeplerini düşünüyorum!
 
  AKP ve CHP şehitlerimize çok mu değer veriyorlar! Polisimizi şehit eden PKK ile kanlı bıçaklılar mı? Hayır. O her şeyin başı olan "çözüm süreci" hem AKP'nin hem de CHP'nin sahiplendiği bir süreçti! Her iki parti de ayrılıkçı Kürtlere daha fazla, biraz daha fazla bir şeyler verebilmek için birbirleriyle yarışıyorlardı! Her iki parti içinde vekil, hatta genel başkan yardımcılığına yükselmiş PKK severler vardı!
 
  O halde şehit cenazesinde olmalarının, o töreni paylaşamamalarının sebebi ne ki! Hiç şüphesiz siyasi rant! Şehit kanından oy çıkartma gayreti!
 
  CHP, PKK'yı terör örgütü olarak görmeyen Sezgin Tanrıkulu ve benzerlerinin barındığı bir parti! Şimdiki HDP/PKK, 1991 seçimlerinde CHP'nin varisi olduğu, başında Erdal İnönü'nün bulunduğu SHP listesinden HEP adıyla TBMM'ye sokulmuştu! CHP, PKK konusunda sabıkalıdır! Suçludur! Veballidir!
 
  Peki CHP suçlu da, AKP, PKK konusunda temiz midir? Değildir! "Çözüm süreci" denilen ihanet süreci AKP tarafından başlatılmış, Oslo'da ve İmralı'da PKK ile görüşmeler pazarlıklar yapılmıştır. O pazarlıkların sonunda Bebek Katili Teröristbaşı APO'nun kaleme aldığı manifesto, AKP ve PKK/HDP tarafından, Dolmabahçe Sarayı'nda dünya aleme ilan edilmişti! AKP, Habur rezaleti, Çözüm süreci ihaneti ile, içinde barındırdığı PKK sempatizanları ile PKK işbirliği konusunda suç bakımından CHP'den hiç de daha az veballi değildir! 
 
  Türk siyasi hayatında varoluş sebebi itibarı ile PKK'nın düşmanı olan, PKK ile mücadele ederken şehit olanların manen sahibi bulunan bir tek pati vardır MHP... MHP'nin siyaseten olmasa bile varoluş sebebi dolayısıyla bütün şehit cenazelerinde "şehit sahibi" olarak cenaze evi sahibi olma yükümlülüğü vardır. Olmalıdır!
 
  Şu son şehit cenazesinde, fotoğrafta da eksik olan bir şeyler var! MHP lideri orada değil mi? Ben mi göremiyorum!
 
  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli orada olmalıydı! Olmamasının hiçbir maazereti olamaz! Bulunduğu makam onu o cenazede olmaya mecbur kılar!
 
  O törende MHP'nin, Bahçelinin olmaması, o şehitlerin şehit olmalarının müsebbiplerinin, şehit üzerinden seçmene; 'bakın biz şehit cenazelerine sahip çıkıyoruz, sizde bize oy verin' mesajını verebilmek için birbirlerini yemelerine sebep oldu!
 
  MHP Genel Başkanı o cenazede olmalıydı, şehitlerimizle helalleşmeliydi... 
 

Bu yazı toplam 3397 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.