Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

Medya Hipnotize Ediyor!

A+A-

Algı yaratmaktan da öte!

Adeta toplum hipnotize ediliyor! Beyni yıkanıyor, beyinlere durum başkaymış gibi bir düşünceler silsilesi yerleştiriliyor...

Toplum o algıları kendisinin düşüncesi zannediyor!

Bu tarihin hiçbir döneminde (Hasan Sabbah'ın sahte cennet oyunu hariç) yönetenlerce elde edilememiş bir sonuç!

Ağustos ayı içinde oluşan devalüasyonla lira %30 değer kaybetti! Yani herkesin cebindeki 100 lira 70 liralık alım yapar hale geldi!

Kimse; 'Cebimden 30 lirayı kim aldı, çaldı' demiyor! Cebindeki üzerinde 100 lira yazan banknotun halen, temmuz ayındaki 100 lirayla aynı alım gücünde olduğunu zannediyor!

Ağır bir krizin tam da orta yerinde yaşıyoruz!

Toplum, adeta krizden habersiz! Olan bitenin, yanlış ve savruk ekonomik kararlar tercihlerinden değil de, ABD'nin ekonomik saldırısının sonucu olduğunu zannediyor!

Dış politikada, Suriye politikamızın iflas ettiğini cümle âlem biliyor, söylüyor! Suriye bataklığından en az zararla çıkabilmek için Ülkemizi bölmek, coğrafyamızdan bir 'Kürdistan!' çıkartmak isteyen sahte ve kalleş müttefik ABD'den uzaklaşıp, Rusya ile birlikte hareket etmeye çabalıyoruz! Da, Rusya’nın menfaatleri ile bizim arzularımız arasında da uçurumlar var! Ortadoğu yeniden şekillenirken, zenginlik kaynakları bölüşülürken, Türkiye zarar etmeme politikaları oluşturmaya çalışıyor! Yanında yer almaya çabalanan Rusya ve İran Suriye'de Esad'ın başta kalmaya devam etmesini, yönetimini sürdürmesini sağlamaya çalışıyor! Erdoğan ve Hükümeti Esad'sız bir Suriye oluşmasından yana! Davutoğlu'nun hayalhanesinden çıkma 'Stratejik Derinlik' dipsiz bir kuyuya dönüşmüş, dış politikamızı adeta hareket alanı hiç olmayan felçli bir duruma sokmuş bulunmakta! Nefes alamaz hale gelmişiz! Tahran zirvesinde, zirvenin başında Erdoğan, Rusya/Esad ile İdlib'deki terörist ve muhalifler arasında "Ateşkes!" teklif ediyor! Yarım saat sonra, 'İdlib'dekiler silah bıraksın!' noktasına geliyor ve bunu teklif ediyor! Çarketme! ‘U’ dönüşü, ne derseniz deyin, utandırıcı!

Hal bu iken, Medya topluma Türkiye'yi Ortadoğu'nun oyun kurucuları arasında zannettiriyor!


Medyanın hipnotize etme, beyin yıkama ameliyesinin sonucu! Ve Erdoğan'ın emrine verdiği gücü!
 
09.09.2018

Bu yazı toplam 18186 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.