Dursun BERKOK

Dursun BERKOK

Yazarın Tüm Yazıları >

Tek Çare!

A+A-

Türkiye bir uçtan bir uca kan gölü gibi, cennet vatan, AKP Hükümetinin ve Hükümetin yöneticisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarısız PKK/HDP politikaları sonucu cehenneme döndü!

Bir daha görüldü ki; PKK/HDP ile yürütülen "Çözüm süreci" göstermelikmiş, milleti aldatmaya yönelikmiş! PKK'ya bırakılan alanların bomba deposuna dönüştürülmesine göz yumulmuş! Yapılan görüşmelerin, pazarlıkların ve mutabakatların hepsi PKK/HDP'ye avantaj sağlamak içinmiş! Durumu fark eden milletin, 7 Haziran'da AKP’den oy desteğini çekmesiyle, AKP izlediği politikalardan 180 derece döndü, PKK/HDP ile mücadeleye başlanıldı! PKK’nın Kobani’de deneyip başlattığı, şehir gerillası savaş taktiklerini; Ankara, İstanbul, Midyat, Nusaybin, Cizre ve Sur’a taşıması her gün onlarca asker ve polisimizin, korucumuzun, sivil insanlarımızın, ana karnındaki bebeklerin hayatına mal oluyor.

 

Şu bir gerçek ki, Türkiye PKK/HDP ile mücadelesini sınırlarımız dâhilinde kabul ettiği sürece bu kayıplar devam edecektir. Erdoğan da zaten daha önce dediği gibi; “PKK’nın kökünü kazıyıncaya kadar bu hareket sürecek!”, diyemiyor! Lafı geveleyip; “Terörle mücadelede terörü tamamen bitirmek diye bir şey yoktur.”, demeye başladı. Hareketin maliyeti çok yükselmeye devam ediyor! PKK/HDP, tekrar “Çözüm süreci” hayalleri kuruyor!

 

Türkiye, PKK/HDP ile sürdürdüğü savaşı, içeride acilen hemen bastırıp, harekâtı Kandil’e taşımalıdır. Anlaşılmıştır ki, Kandil’dekiler itlaf edilmedikçe, Kandil PKK’dan temizlenmedikçe, Türkiye rahat yüzü görmeyecektir. Kayıpsız günü olmayacaktır! Şehirlerimiz, PKK/HDP tarafından İspanya iç savaşında Hitler tarafından yerlebir edilen Guernica’ya döndürülmektedir. Hendeklere yerleştirilen tonlarca patlayıcı ile şehirlerimizi isyan bittikten sonra bile yaşanamaz hale getirmektedirler! Bu duruma ordumuz var gücüyle yüklenerek son vermelidir! Bu mücadelede, şehirlerimizden PKK/HDP temizlendikten sonra, asıl hedefe Kandil konulmalıdır. Gereği neye mal olursa yapılmalıdır!

 

Tek çare, TSK’nın inisiyatifinde, PKK/HDP’nin önce içeride bitirilmesi, ardından da Kandil’in yerlebir edilip Türkiye’nin yarınının da kurtarılmasıdır.

 

Türkiye bu sonuca mahkûmdur, mecburdur! Aksi halde, Allah korusun zafer, bölücü PKK/HDP’nin zaferi olur.

Bu yazı toplam 3350 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.