MAKSİAD'dan Açık Davet

MAKSİAD'dan Açık Davet

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Milli İstihdam Seferberliği kapsamında dernek olarak, iş arayan herkese yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti.

A+A-

Makina Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Sarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli İstihdam Seferberliği’ne dernek olarak her türlü destek verdiklerini ifade etti. Başkan Sarı, “Başta makina mühendisi, makine teknisyeni, gaz altı kaynakçısı, CNC tezgah operatörü, Hidrolik-Pnömatik Teknisyeni, Otomasyon teknisyeni, Elektrik teknisyeni, yazılım uzmanı vb. makine, elektrik-elektronik, bilişim ve metal sektöründe çalışmak isteyen, iş arayan herkese MAKSİAD olarak kapımız açık. Başta üyelerimiz olmak üzere, sektörde yer alan tüm paydaşlarımızla gelen talepleri anlık olarak paylaşıp, yönlendirmeler gerçekleştiriyoruz.  Şehrimizde iş arayan herkese yardımcı olmak boynumuzun borcudur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleştirilen bu seferberliğe, bizler de en yoğun şekilde destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, derneğin internet sitesinden iş başvurularını yapan vatandaşlara yardımcı olacaklarını, bu konuyla ilgili www.maksiad.org adresinden destek alınabileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.