MAKSİAD'dan Ankara Çıkarması

MAKSİAD'dan Ankara Çıkarması

MAKSİAD'dan Ankara Çıkarması

A+A-

Makina Sanayici İşadamları Derneği Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. Denizli’de yapılması planlanan Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında kulis çalışmaları yürüten heyet, MAKSİAD kurucu üyesi ve milletvekili Şahin Tin öncülüğünde,  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü ziyaret etti.

 

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Başkan Yardımcısı Yavuz Aki, yönetim kurulu üyesi Ayhan Doğrar ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’nin yer aldığı heyet, Makine İhtisas OSB hakkında son durum hakkında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile istişarede bulundu.

Denizli’de gerçekleştirilecek olan yatırımlar için, her türlü desteği sunacaklarını ifade eden Bakan Özlü, arazi hakkında telekonferansla TOKİ Başkanı’ndan bilgi aldı, çalışmaların hızlandırılması konusunda görüş bildirdi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de büyük önem verdiği projeyle ilgili somut adımların en kısa sürede atılacağı bilgisi verildi.

 

Ziyaret hakkında bilgi veren MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, “ Öncelikle görevine kaldığı yerden devam eden Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’yi de tebrik ediyoruz, gurur duyuyoruz.  Görüşmelerimiz çok olumlu geçti, Denizli’ye yeni bir sanayi alanı kazandırılacağı için çok mutluyuz.

Bu yolda emeği geçen başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, milletvekilimiz Şahin Tin,  Denizli Valimiz Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Sanayi Odası Başkanımız Müjdat Keçeci olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz. Güçlü Türkiye için, bizler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.