Mehmet Çakanel Mali Müşavirlik Bürosunu Açtı

Mehmet Çakanel Mali Müşavirlik Bürosunu Açtı

Aslen Denizli'nin Kale ilçesinden olan Mehmet Çakanel,Denizli Karakurt iş hanında Mali Müşavirlik bürosunu açtı

A+A-

Mehmet Çakanel'ın Mali Müşavirlik Bürosu açılışında dostları yalnız bırakmadı

Büronun Açılış kurdelasını , Mali Müşavirler Odası başkanı Ali Osman Horzum ve Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Fakültesi Dekanı Hakan Sarıtaş, Geçmiş Dönem Kale belediye başkanı İsmail Yarımca, Ustası Mali müşavir Ünal Yıldız ve Mali Müşavir Mehmet Çakanel birlikte kesti.

Mali müşavirler odası başkanı Ali Osman Horzum,”Meslektaşımın yeni işyerinin hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum..Başarı dileklerimi sunuyorum. Mali müşavirlik zor ve çok önemli bir meslektir..Odamıza yeni bir üye daha gelmesinin onurunu yaşıyorum “dedi..

Aslen Kale’li olan ,Mali Müşavir Mehmet Çakanel ,Mali Müşavirlik Açılışımda Başta Ailem olmak üzere Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanım Ali Osman Horzum ,Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, Geçmiş Dönem Kale Belediye Başkanım İsmail Yarımca , Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Fakültesi Dekanım Hakan Saritas ve Ustam Mali Müşavir Ünal Yıldız 'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Mali Müşavir bir farkındalık mesleği dedi. mesleğimi çok sevdiğini Hemşerilerimi ve Sevenlerimi Saraylar Mah.Selçuk Caddesi Karakurt İşmerkezi Kat:2 D:217 Merkezefendi / DENİZLİ(Asri Fırın Karşısındaki (Tel:0553 163 33 33) Mali Müşavirlik büroma bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.