Melike Basmacı Kararını Verdi

Melike Basmacı Kararını Verdi

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacağı belli olmasından sonra milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 aylık bir süre kalmışken kulisler hareketlenmeye başladı

A+A-

Daha evvelki seçimlerde devamlı olarak ön seçim yapan CHP, bu seçim de ön seçim yapmama kararı almıştı. Bu kararın alınmasına sebep olarak seçimlere çok az bir süre kalması gösterildi. Ayrıca propaganda süresinin de doğru bir şekilde kullanılmak istenmesinin de bu kararın alınmasında etkili olduğu ifade edildi.

Seçim propagandaları başlamak üzereyken yeni dönem için milletvekilleri adayları da belli olmaya başladı. CHP’de ilk önemli karar CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı’dan geldi.

Önseçimi Şiar Edindi

Melike Basmacı 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Denizli ilinden 1. sıra milletvekili olarak TBMM’ye gitmişti ama 24 Haziran seçimlerinde aday olmayacağını ilan etti. Bu kararı sosyal medya hesaplarından duyuran Basmacı, önseçimi şiar edinmiş bir cumhuriyet kadını olarak bu dönem milletvekili adayı olmayacağını ve hak hukuk adalet için mücadelesinin ömür boyunca süreceğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.