Merakla Beklenen Sınav Yerleri Açıklandı

Merakla Beklenen Sınav Yerleri Açıklandı

ÖSYM, 28 ve 29 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 2018-KPSS lisans alan bilgisi 1., 2. ve 3. Oturumları ile alakalı sınava giriş belgelerini ilan etti.

A+A-

2018 KPSS sınav yerlerini ÖSYM  açıkladı. KPSS’nin 3 oturumuna ait olan sınava giriş belgeleri, online sistem üstünden takip edilebilecek.  Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışma isteği olan binlerce adayın katılımda bulunacağı 2018 Kamu Personel Seçme Sınavı sınav tarihleri aylar evvelinden ilan edilmişti. KPSS Alan Bilgisi Sınavları 28 Temmuz tarihinde gerçekleşecek.

2018-KPSS Lisans Alan Bilgisi 1, 2 ve 3. oturum sınav giriş belgeleri ilan edildi. Konu ile alakalı bilgiler ÖSYM'nin resmi Twitter ve web sayfası üstünden verildi. ÖSYM tarafından yapılmış olan açıklamaya göre,  28 Temmuz tarihinde  uygulanacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri), KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 29 Temmuz tarihindeki KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) adaylarının, sınava giriş belgeleri ilan edildi.  Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösterecek giriş belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet sitesinde T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilir.

ALAN BİLGİSİ SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturumu olan Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri sınavları için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturumu olan Hukuk, İktisat, Maliye için adaylar saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumu olan İşletme, Muhasebe, İstatistik için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.