Merkez Kütüphanede Kayıtlar Başladı

Merkez Kütüphanede Kayıtlar Başladı

Başkan Subaşıoğlu, kütüphanenin 1 numaralı üyesi oldu ve Denizlilileri davet etti…

A+A-

“KÜTÜPHANEDE OKUMAK İÇİN KAYDOLUN”

Merkezefendi Belediyesince yapımı tamamlanmak üzere olan Merkez Kütüphane için oluşturulan üye kayıt sistemi, resmi internet sitesi www.merkezefendi.bel.tr adresinde açıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilk kaydı kendisi yaparak Merkez Kütüphane’nin 1 numaralı üyeliğini aldı.

Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında olan Merkez Kütüphane’de çalışmalarda sona yaklaşılırken, üye kayıtları da başladı. Merkez Kütüphane için oluşturulan üye kayıt sistemi, resmi internet sitesi www.merkezefendi.bel.tr adresinde kullanıma açıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da online üye kaydını, sitedeki formu doldurarak tamamladı.

Denizlilileri de kütüphaneye üye olmaya davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğimiz Merkez Kütüphanemize üyelik kaydımı biraz önce gerçekleştirdim. Merkez Kütüphanemizin imkânlarından faydalanmak için mutlaka internet üzerinden kayıt yapılması gerekiyor. Bütün hemşerilerimizi Merkez Kütüphanemize üyelik noktasında kayıt olmaya davet ediyorum. Merkez Kütüphanemiz Denizlimize ve ülkemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

PROJE OSCAR ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜ

Merkezefendi Belediyesince ilçeye kazandırılmış olan Merkez Kütüphane, ‘Sign Of The City Awards’ organizasyonunda ‘En İyi Hizmet Yapıları’ kategorisinde ‘Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ dalında ‘Jüri Özel Ödülü’nün de sahibi olmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.